Herfst Uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Algemene Voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden van Diamonds Factory. Gelieve deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te nemen. Het is aangeraden om ze af te drukken voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik of voor toekomstige referentie.

Blader regelmatig door de voorwaarden om de laatste updates hierover te krijgen, die samen met de respectieve datums in de hoofdtitel worden weerspiegeld.

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan u.

(Neve Jewels Ltd) Geregistreerd adres van Diamonds Factory:

Diamonds Factory

786 Harrow Road,
Wembley,
Middlesex,
HA0 3EL

Het bedrijfsadres van Diamonds Factory:

Diamonds Factory

7 Hatton Garden,
London,
EC1N 8AD

Telefoon : 020 241 6321

E-mail : [email protected]

Bedrijfsregistratienummer - 06453160

BTW-registratienummer  - GB 925 0805 36.

Neemt u alstublieft contact met ons op als u nog vragen heeft.

OVEREENKOMST

 • Deze algemene voorwaarden (“Voorwaarden”) zijn de voorwaarden waaronder Diamonds Factory Ltd haar website diamondsfactory.nl (de “Website”) en de inhoud van de Website maakt, inclusief maar niet beperkt tot alle informatie, tekst , afbeeldingen, foto's, ontwerp, bestanden, software, muziek, geluid en video ("Website-inhoud") die voor u beschikbaar zijn.

GEBRUIK VAN DE WEBSITE

 • Diamonds Factory verleent u een niet-exclusieve, herroepbare licentie om de Website te gebruiken, maar u mag de Website-inhoud niet wijzigen.
 • U mag de Website-inhoud (of een deel daarvan) niet exploiteren voor enig commercieel gebruik of doel, behalve zoals specifiek overeengekomen met Diamonds Factory in verband met de diensten die via de Website worden geleverd.
 • U krijgt het niet-exclusieve en herroepbare recht om een ​​hyperlink naar de website te maken, op voorwaarde dat een dergelijke link Diamonds Factory of diensten die in verband met Diamonds Factory worden geleverd niet op een valse, misleidende of beledigende manier afbeeldt, of enige associatie met Diamonds Factory claimen.
 • YU mag geen logo, ontwerp of handelsmerk van Diamonds Factory of andere intellectuele eigendomsrechten die toebehoren aan of in licentie zijn gegeven aan Diamonds Factory gebruiken in verband met de bovengenoemde link zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Diamonds Factory.
 • Diamonds Factory behoudt zich het recht voor om van tijd tot tijd wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de website.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

 • U mag geen enkel deel van de Website-inhoud publiceren, uitzenden, opnieuw verzenden, distribueren, verspreiden, verkopen, circuleren of anderszins beschikbaar stellen aan derden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Diamonds Factory;
 • Elke kopie die u maakt van enig deel van de Website-inhoud moet alle auteursrechten of andere intellectuele eigendoms kennisgevingen in het originele materiaal bevatten, samen met een erkenning dat dergelijk materiaal eigendom is van Diamonds Factory of zijn licentiegevers; en
 • U erkent dat sommige delen van de Website-inhoud onderworpen kunnen zijn aan andere intellectuele eigendomsrechten die zijn voorbehouden aan Licentiegevers en, niettegenstaande enige andere bepaling in deze Voorwaarden, erkent u dat er geen sublicentie aan u is verleend door Diamonds Factory met betrekking tot dergelijke intellectuele eigendomsrechten, behalve voor zover nodig om uitvoering te geven aan uw rechten zoals uitdrukkelijk uiteengezet in deze voorwaarden.

AANSPRAKELIJKHEID

 • Diamonds Factory zal redelijke inspanningen leveren om de toegankelijkheid van de Website te waarborgen, maar deze toegankelijkheid kan niet te allen tijde worden gegarandeerd. Diamonds Factory is niet aansprakelijk voor eventuele beperkingen, onderbrekingen of vertragingen in uw gebruik van de Website.
 • U erkent dat Diamonds Factory geen enkele verklaring of garantie geeft (expliciet of impliciet) dat de Website-inhoud vrij is van virussen of schadelijke componenten en Diamonds Factory aanvaardt hiervoor geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid.
 • De totale aansprakelijkheid van Diamonds Factory is 'slechts' beperkt tot de totale prijs van de door u bestelde producten.
 • Diamonds Factory is niet aansprakelijk voor verlies of schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit een schending van enige uitdrukkelijke of stilzwijgende garantie. Denk hierbij aan financiële schade, persoonlijk letsel, ziekte en overlijden.
 • Diamonds Factory draagt ​​geen enkele aansprakelijkheid die voortvloeit uit gebreken van enig ontwerp, indien er aanpassingen en wijzigingen aan de producten zijn uitgevoerd door een derde persoon die niet is geautoriseerd door Diamonds Factory.
 • U moet alle toepasselijke wet- en regelgeving naleven, inclusief alle benodigde douane-, invoer- of andere vergunningen om via onze website te kopen. De invoer of uitvoer van de producten die op de website worden weergegeven, kan door bepaalde nationale wetten verboden zijn. Wij doen geen vertegenwoordiging en aanvaarden geen aansprakelijkheid met betrekking tot de import of export van de producten die u koopt.
 • Voor zover toegestaan ​​door de 'Wet', biedt Diamonds Factory deze website aan op een "AS IS"-basis en geeft geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze website of de inhoud ervan. We behouden ons het recht voor om informatie, prijs of inhoud te wijzigen en de website op elk moment te improviseren zonder enige kennisgeving.
 • Indien Diamonds Factory om welke reden dan ook aansprakelijk wordt jegens de koper, is hun aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat de koper voor de betreffende bestelling heeft betaald.
 • Niets in deze clausule 4 of in deze voorwaarden is bedoeld om de rechten die u als consument volgens de wet zou kunnen hebben te beperken of uit te sluiten, noch om op enigerlei wijze de aansprakelijkheid van Diamonds Factory jegens u te beperken of uit te sluiten voor aansprakelijkheid, die wettelijk niet mogelijk te beperken of uit te sluiten is.

PRIVACY

U erkent en stemt ermee in gebonden te zijn aan de voorwaarden van het privacybeleid van Diamonds Factory, zoals uiteengezet op de pagina met het privacybeleid op deze website.

TOEPASSELIJK RECHT

 • Deze Algemene Voorwaarden doen geen afbreuk aan uw wettelijke rechten.
 • Indien enige bepaling in deze algemene voorwaarden bij wet verboden is of door een rechtbank als onwettig, nietig of niet-afdwingbaar wordt beoordeeld, zal de bepaling, voor zover vereist, worden verbroken en voor zover mogelijk onwerkzaam worden gemaakt zonder de overige bepalingen te wijzigen en zal op geen enkele manier invloed hebben op andere omstandigheden van of de geldigheid of handhaving van deze algemene voorwaarden.
 • De website, de inhoud, algemene voorwaarden en contracten worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Engelse wetgeving. Alle geschillen die niet worden opgelost via de normale klachtenprocedure zullen uitsluitend worden beslecht door de rechtbanken van Engeland.

BESTELLINGEN

Bestellingen die op diamondsfactory.nl worden geplaatst, moeten worden geaccepteerd in overeenstemming met de algemene voorwaarden.

 • Bij het plaatsen van de bestelling en het afrekenen doet u een aanbod om de goederen tegen de vermelde prijs in ontvangst te nemen onder de voorwaarden en bepalingen.
 • Na acceptatie sturen we u een betaalbewijs met al uw bestelgegevens waarmee u akkoord bent gegaan op het moment van het plaatsen van de bestelling. Een dergelijke ontvangst wordt echter niet behandeld als een bindend contract en de bestelling wordt om de volgende redenen niet als 'aanvaard' behandeld:
  • Betaling niet geautoriseerd;
  • Gedeeltelijke betaling in behandeling;
  • Producten niet op voorraad;
  • Fout op de website met betrekking tot het vermelde prijs
  • Bestelling wordt geannuleerd.
  • Kan bestelling niet uitvoeren

Uw koopovereenkomst is pas compleet, wanneer we u binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail ter bevestiging van de bestelling sturen.

LEVERING

 • We bieden gratis levering voor alle bestemmingen in het VK en gratis levering aan alle internationale klanten die meer dan £ 500 besteden. Al onze producten zijn individueel gelabeld met een specifieke levertijd op de productpagina.
 • Gratis levering de volgende dag is alleen van toepassing op producten die worden geadverteerd als "Gratis levering de volgende dag".
 • Alles zal in het werk worden gesteld om de producten binnen de gestelde termijn te verzenden en te leveren; vertragingen kunnen echter onvermijdelijk zijn als gevolg van onvoorziene omstandigheden.
 • We houden u te allen tijde op de hoogte van dergelijke vertragingen en informeren u over de volgende afleverdatum.
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor enig verlies dat u lijdt als gevolg van te late levering of annulering van uw bestelling. U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft over uw leveringsproblemen via [email protected].

PRIJS EN BETALING

 • Wij schrijven de betaling af op het moment dat de bestelling wordt geplaatst; de handelsbank zal om veiligheidsredenen de kaartgegevens verifiëren.
 • We accepteren alle gangbare creditcards en betaalpassen zoals Mastercard, Maestro, Visa, Switch en Delta. U kunt ook telefonisch een bestelling plaatsen op ons gratis nummer  020 241 6321.
 • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW, Verpakking.
 • Producten worden pas verzonden als de volledige betaling voor de geplaatste bestelling is ontvangen.

Herfst Uitverkoop

Aanbieding is niet geldig voor losse diamanten. Er zijn product uitsluitingen van toepassing. Deze aanbieding verloopt om 11.59 uur op 03 oktober 2022. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promotie- of kortingscodes en kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast.

Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Ongeldig waar verboden of beperkt. Ongeldig indien verkocht, omgeruild, gekopieerd of overgedragen. De voorwaarden van de aanbieding kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Met alle "Klaar om te leveren" artikelen is geen terugbetaling mogelijk. Omruiling zal worden aangeboden tegen dezelfde prijs van de aankoop of hoger. Ons volledige restitutiebeleid is van toepassing op de rest van de bestellingen. We ruilen uw ring graag om voor een andere maat volgens ons retourbeleid.

Als u kiest voor het omruilen, kan uw nieuwe ring minder of meer diamanten bevatten of een verlaging of verhoging van het gewicht van edelmetaal, wat een verhoging of verlaging van de prijs kan veroorzaken. De actie blijft 30 dagen van toepassing op de maatwijziging.

Korting is niet inwisselbaar voor contant geld. Er wordt niet gecorrespondeerd over deze promotie of deze algemene voorwaarden.

In het onwaarschijnlijke geval van een geschil wordt de beslissing van Neve Jewels Ltd. (diamondsfactory.nl) als definitief beschouwd. Neve Jewels Ltd. (diamondsfactory.nl) behoudt zich het recht voor om deze promotie op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen, te annuleren of in te trekken.

Gegarandeerde Prijs Aanbieding

1. We matchen de prijs alleen like-for-like online/winkel producten en aanbiedingen. Dat betekent dat specificaties exact moeten overeenkomen en we vragen om links om de prijs match te verifiëren.

2. Wanneer de prijs wordt gematched voor individueel gecertificeerde diamanten, houd u er dan rekening mee dat dit afhankelijk is van de beschikbaarheid. We zullen proberen om een alternatief te vinden.

3. We kunnen geen rentevrije financieringen, Amex of zakelijke kaarten accepteren voor sales op basis van prijs match.

4. We matchen de prijs niet met Ebay/Amazon/Marktplaats of Private Sales-websites

5. We matchen de prijs niet voor lab grown diamanten of behandelde diamanten.

6. Voor aankopen in winkels hangt het van de manager af of hij de prijs match goedkeurt.

7. Prijs matched bestellingen zijn misschien niet mogelijk om snel geproduceerd te worden, of komen niet in aanmerking voor snelle productie.

8. Er zijn geen andere promotiecodes of uitverkoop aanbiedingen van toepassing op sales op basis van prijs match.

9. Dit is niet van toepassing als de geselecteerde retailer falliet is gegaan of de winkel sluit. Ook is de prijsmatch niet van toepassing als de aankoop in een outlet winkel wordt gedaan.

10. We hebben het recht om prijs match te weigeren.

11. Concurrerende prijzen moeten in dezelfde valuta zijn.

12. De Diamant Prijs Garantie is alleen van toepassing voordat u uw "Bedrijfsnaam" diamant koopt. Als u eenmaal bij "Bedrijfsnaam" heeft gekocht, kunt u, als u niet tevreden bent met uw aankoop, uw diamant binnen de retourtermijn retourneren.

13. De Diamant Prijs Garantie is niet van toepassing wanneer de concurrent of Neve Jewels een prijsfout heeft gemaakt of een typografische fout voor een artikel heeft gemaakt.

14. Als Neve Jewels besluit de prijs van een concurrent te matchen, zullen we de nieuwe prijs voor 24 uur naleven.

RETOUREN EN TERUGBETALINGEN

 • De sieraden zijn niet gegraveerd, op maat gemaakt of verkleind.
 • Het sieraad is in originele, perfecte staat en het barcode beveiligingslabel is intact.
 • We hebben een retourbeleid van 30 dagen.
 • Als er een diamant uit de ring is gevallen of verloren is gegaan, valt dat niet onder ons retourbeleid en er wordt geen vervanging gegarandeerd. We raden u aan om de sieraden te verzekeren om uzelf te beschermen tegen dergelijke ongelukken. Ons advies aan u is om uw artikel te inspecteren zodra het u in ontvangst neemt en Diamonds Factory op de hoogte te stellen van enige defecten of schade. Als u problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via 020 241 6321 of stuur een e-mail naar [email protected].
 • De sieraden die tegen kortingsprijzen worden verkocht, kunnen niet tegen dezelfde kortingsprijs worden vervangen.

De verzendkosten voor het retourneren van het product zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant en worden alleen terugbetaald in het geval dat er een fabricagefout is met het product. 

Opmerking: Stuur uw aankoop via Royal Mail Special Delivery of FedEx/UPS terug en verzeker het pakket voor het volledige aankoopbedrag. Diamonds Factory is niet verantwoordelijk voor schade of verlies van pakket tijdens verzending.

BESCHADIGDE EN GEBRUIKTE ITEMS

 • We raden u aan om de producten te controleren zodra u ze ontvangt, met betrekking tot eventuele gebreken of schade. Gelieve dit binnen 30 dagen vanaf de leveringsdatum te melden en wij zullen voor vervanging zorgen. Als u dit echter niet binnen 30 werkdagen doet, wordt restitutie niet geaccepteerd.
 • Geretourneerde goederen moeten onbeschadigd en in "nieuw en ongebruikte staat" zijn. Artikelen die duidelijke tekenen van slijtage of amendement vertonen door een andere juwelier dan Diamonds Factory worden niet geaccepteerd. Elk product wordt geleverd met een beveiligingstag met barcode die intact moet zijn. Als u deze tag eraf haalt, vervalt uw retourzending van 30 dagen.
 • Elk item dat is gerepareerd, verkleind of gegraveerd door een derde partij die niet is geregistreerd bij of is goedgekeurd door de Diamonds Factory juweliers werkplaats, maakt de fabricage garantie ongeldig.
 • Artikelen die zonder veilige verpakking naar ons kantoor worden verzonden en na de retourperiode van 30 dagen worden verzonden, komen niet in aanmerking voor restitutie.

Ringmaat wijzigen

Het verkrijgen van de juiste ringmaat kan een ingewikkelde taak zijn. We bieden opties voor het wijzigen van de grootte, afhankelijk van uw ringtype en complexiteit. Gedragen artikelen kunnen worden verkleind, behalve volledige eeuwigheidsringen. Hieronder kunt u meer lezen over het proces voor het wijzigen van de grootte en aanvullende informatie. Ons team staat altijd voor u klaar als u vragen heeft over de maat van uw ring.

Verlovings- en diamanten ringen:

Voor eenvoudige banden, zonder diamanten of edelstenen, bieden we gratis verkleining tot 2 maten groter of kleiner binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel.

Voor elke formaatwijziging die twee maten overschrijdt, brengen we € 69 in rekening.

Voor verlovingsringen met diamanten of edelstenen (inclusief op maat gemaakte ringen), moeten items worden beoordeeld om er zeker van te zijn of ze kunnen worden aangepast of opnieuw moeten worden gemaakt. In beide gevallen is het aanpassen van het formaat gratis tot 2 maten groter of kleiner, voor alles boven 2 maten wordt een minimumbedrag van € 69 in rekening gebracht.

Eeuwigheid ringen:

Volledige eeuwigheid ringen: vanwege de aard van de instelling kunnen volledige eeuwigheid ringen niet worden aangepast en moeten ze binnen 30 dagen na ontvangst worden vervangen. De prijs hiervan is afhankelijk van het verschil in prijs tussen de maten met een minimum van € 69.

Halve & drie kwart eeuwigheid ringen: Vanwege de aard van de zetting moeten alle halve en drie kwart eeuwigheid ringen worden beoordeeld om er zeker van te zijn of ze kunnen worden vergroot of verkleind of dat ze opnieuw moeten worden gemaakt, waarvoor kosten in rekening worden gebracht. De prijs hiervan is afhankelijk van het verschil in prijs tussen de maten met een minimum van € 69.

Trouwringen:

Voor eenvoudige ringen, zonder diamanten of zonder edelstenen trouwringen, bieden we gratis verkleining aan tot 2 maten groter of kleiner binnen 30 dagen na ontvangst van de artikel(en). Voor het vergroten of verkleinen van meer dan twee formaten wordt er een prijs van minimum € 69 in rekening gebracht. Alle ringen worden beoordeeld door ons team voordat de prijs wordt bevestigd.

Met diamanten of edelstenen bezette trouwringen moeten worden geïnspecteerd voordat het formaat wordt gewijzigd om er zeker van te zijn dat de aard van de zetting een wijziging van het formaat mogelijk maakt.

Op maat gemaakte ringen:

We bieden gratis formaataanpassing voor maximaal twee maten groter of kleiner binnen 30 dagen na ontvangst, op voorwaarde dat een formaat wijziging mogelijk is. Voor een resizing van meer dan 2 maten wordt er € 69 in rekening gebracht. Na ontvangst van uw verzoek zal ons team beoordelen of het aanpassen van de formaat mogelijk is en dit met u bespreken. Afhankelijk van de complexiteit van uw ring, kan het aanpassen van de maat resulteren in extra kosten die voor uw rekening komen. Dit geldt ook als de ring helemaal opnieuw moet worden gemaakt als het formaat niet naar wens kan worden aangepast. U wordt vooraf geïnformeerd over eventuele extra kosten. Vervolgens wordt het bevestiged of de formaat wijziging moet worden doorgevoerd.

@diamondsfactoryworld