Voorjaarsuitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Blog Homepage

De betekenis van Moissanite-sieraden
November 04, 2022

De betekenis van Moissanite-sieraden

Als u op zoek was naar een alternatief voor een diamant, bent u misschien de moissanite-edelsteen tegengekomen. Ontdek de betekenis en geschiedenis van moissanite.

Lees Meer

Goedkope verlovingsringen voor iedereen
Augustus 10, 2022

Goedkope verlovingsringen voor iedereen

Op zoek naar een goedkope verlovingsring? Wij geven je de beste tips om een mooie, betaalbare verlovingsring te vinden voor een romantisch aanzoek!

Lees Meer

Verlovingsring graveren: de beste tips!
Augustus 03, 2022

Verlovingsring graveren: de beste tips!

Een verlovingsring laten graveren? Ontdek in dit artikel hoe het werkt, wat je kunt laten graveren en waar je aan moet denken.

Lees Meer

Wanneer moet je een verlovingsring kopen?
Juli 27, 2022

Wanneer moet je een verlovingsring kopen?

Wanneer is het het perfecte moment om een verlovingsring te kopen en je geliefde ten huwelijk te vragen? Wij vertellen je het in dit artikel!

Lees Meer

De betekenis van een verlovingsring met gele diamant
Juli 20, 2022

De betekenis van een verlovingsring met gele diamant

Je geliefde ten huwelijk vragen met een indrukwekkende ring? Dit zijn al de redenen waarom jij moet kiezen voor een verlovingsring met een gele diamant!

Lees Meer

Hoe kies je de perfecte diamanten verlovingsring
Juni 30, 2022

Hoe kies je de perfecte diamanten verlovingsring

Wil je een verlovingsring met diamant kopen voor je geliefde? Ontdek hier waar je op moet letten bij de zoektocht naar een diamanten verlovingsring.

Lees Meer

Soorten verlovingsringen met edelsteen
Juni 29, 2022

Soorten verlovingsringen met edelsteen

Wil jij je verloofde ten huwelijk vragen met een mooie verlovingsring? Een verlovingsring met een edelsteen maakt jouw aanzoek extra bijzonder.

Lees Meer

De gids voor het kopen van een vintage verlovingsring
Juni 29, 2022

De gids voor het kopen van een vintage verlovingsring

Ben je op zoek naar een vintage verlovingsring voor je aanstaande? Wij leggen je uit waar je op moet letten bij een antieke verlovingsring.

Lees Meer

@diamondsfactoryworld