Voorjaarsuitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Blog Homepage

De meest populaire trouwlocaties van BN’ers 2022
Mei 05, 2022

De meest populaire trouwlocaties van BN’ers 2022

Benieuwd naar trouwlocaties van beroemdheden? Ontdek de meest populaire celebrity trouwlocaties en de kosten.

Lees Meer

Wat is een aanzoeksring?
Mei 03, 2022

Wat is een aanzoeksring?

Ben jij op zoek naar een mooie aanzoeksring om je aanstaande ten huwelijk te vragen? Wij vertellen je alles over aanzoeksringen.

Lees Meer

Welke oorbellen moet ik dragen op mijn trouwdag?
April 29, 2022

Welke oorbellen moet ik dragen op mijn trouwdag?

Heb jij al trouwoorbellen voor jouw bruiloft? Met mooie oorbellen maak je jouw trouwlook helemaal af. Wij helpen je op weg!

Lees Meer

Wat is de juiste lengte voor een ketting?
April 28, 2022

Wat is de juiste lengte voor een ketting?

Weet jij wat de juiste kettinglengte is? In dit artikel vertellen we je hoe je kunt achterhalen wat voor jou de perfecte lengte van een ketting is.

Lees Meer

Ring kleiner laten maken
April 27, 2022

Ring kleiner laten maken

Wil jij je ring kleiner laten maken? Wij vertellen hoe het werkt als je een gouden ring kleiner wil laten maken.

Lees Meer

Het ABC van diamanten armbanden
April 26, 2022

Het ABC van diamanten armbanden

Hoe we diamanten armbanden kunnen dragen.

Lees Meer

Hoeveel kost een diamanten ring?
April 26, 2022

Hoeveel kost een diamanten ring?

Hoeveel kost een diamanten ring? In dit artikel leggen we je uit hoe de waarde van een diamanten ring wordt bepaald.

Lees Meer

Hoe weet je of een ring echt goud is?
April 25, 2022

Hoe weet je of een ring echt goud is?

Hoe weet je of een ring echt van goud is? Wij vertellen je in dit artikel hoe je kunt testen hoeveel zuiver goud er in je ring zit.

Lees Meer

@diamondsfactoryworld