Voorjaar Sale is eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Hoe kies je de perfecte diamanten verlovingsring

30 Juni 2022

av Admin

Een verlovingsring is een bijzondere ring. Je gaat je geliefde ten huwelijk vragen en dat wil je doen met de mooiste ring die er is! Een verlovingsring met diamant maakt jouw aanzoek extra bijzonder, want diamant is de meest waardevolle edelsteen die er is. Het is een edelsteen met een prachtige betekenis en vele varianten. In dit artikel vertellen we je alles over verlovingsringen met diamant.

Waar moet je op letten bij diamant?

Diamant is de hardste edelsteen die er is. De edelsteen is al eeuwen populair, vanwege haar zeldzaamheid en de schoonheid van deze edelsteen. Toch zijn diamanten niet direct klaar om in een ring verwerkt te worden wanneer ze worden gewonnen. Diamanten ontstaan door hevige druk en extreme hitte diep in de aarde. Pas bij extreme situaties, zoals vulkaanuitbarstingen, komen diamanten aan het oppervlak. We spreken dan nog van een ruwe diamant die nog geslepen moet worden.


Verschillende soorten diamanten

Er zijn verschillende soorten diamanten. De variaties van diamant worden bepaald door vier pijlers: kleur, zuiverheid, gewicht en slijpvorm. Daarover vertellen we je hieronder meer.

Verschillende kleuren diamant

Bij een diamant denk je misschien aan een doorzichtige edelsteen, maar er bestaan diamanten in verschillende kleuren. De meest kostbare diamanten hebben bijna geen kleur, maar er bestaan ook gele diamanten en zwarte diamanten.

De zuiverheid van een diamant

Diamanten kunnen onzuiverheden bevatten. Dit kan zowel een interne onzuiverheid als een externe onzuiverheid zijn. Veel onzuiverheden zijn voor mensen die er geen verstand van hebben niet eens te zien met het blote oog. De zuiverheid van een diamant wordt daarom ook in een laboratorium vastgesteld. Uiteraard geldt: des te zuiverder de diamant, des te meer hij waard is.


Het gewicht van een diamant

Het gewicht van een diamant wordt uitgedrukt in de term ‘karaat’. 1 karaat is hetzelfde als 0,2 gram. De diamanten die gewonnen worden, zijn vaak zeer klein en daarom zeer licht. Om een diamant van 1 karaat te maken, moeten er vaak een heleboel diamantjes bij elkaar worden gebracht. Meer karaat betekent overigens niet dat de ring dan mooier is of beter bij je past. Er zijn een aantal dingen die je in overweging moet nemen, zoals:
  • De vingergrootte. Als je lange en slanke vingers hebt, lijkt een diamant al snel groter, maar wanneer je juist wat kortere vingers hebt, kan je beter kiezen voor een marquise of peervorm, los van het aantal karaat.
  • De vorm van de diamant. Een diamant met een marquise- en peervorm lijkt groter, maar heeft minder karaats.
  • De prijs. Een diamant van 0,9 karaat kost een stuk minder dan een diamant van 1 karaat, terwijl het verschil verwaarloosbaar is. Speelt het budget een rol? Dan is dit iets om mee te nemen in je keuze voor een specifieke ring.

De slijpwijze van diamant

De slijpwijze van een diamant bepaalt uiteindelijk in hoeverre de schoonheid van een diamant ook echt naar buiten komt. Bij een goed geslepen diamant wordt het licht op de juiste manier weerkaatst, waardoor de diamant nog meer lijkt te schitteren. Des te beter de slijpvorm, des te meer licht er wordt teruggekaatst.

De vorm van een diamant

Wil je een verlovingsring kopen met een diamant erin? Dan heb je de keuze uit verschillende vormen. De klassieke diamantvorm is de ronde vorm (ook wel ‘briljant’ genoemd). Je hebt echter ook andere opties. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een peervorm, een ovaal, een hartvorm, maar ook andere vormen, zoals ‘prinses’, ‘kussen’ of ‘radiant’.


De keuze voor de juiste diamanten ring

De keuze voor de juiste diamanten ring lijkt moeilijk, maar uiteindelijk is er maar één ding belangrijk: degene aan wie je de ring wil geven, moet hem mooi vinden. Bij de keuze voor het edelmetaal én de keuze voor het type ring, moet je vooral kiezen voor de ring die past bij wat jouw geliefde mooi vindt. Let op de volgende punten:
  • Platina past goed bij diamanten en gekleurde edelstenen.
  • Goud is het mooiste wanneer je geliefde ook veel andere gouden sieraden draagt.
  • Witgoud is een elegant edelmetaal en kan gecombineerd worden met veel andere sieraden. Ideaal wanneer je aanstaande verloofde veel verschillende sieraden draagt.
Wanneer je kiest voor een ring met een diamant, moet je bovendien ook nadenken over de stijl van de ring. Zo heb je de keuze uit een solitaire ring, vintage ringen, ringen met zijstenen en trilogieringen. Draagt je aanstaande graag klassieke sieraden? Dan is een solitaire ring een mooie optie, maar houdt je geliefde meer van vintage? Dan past een vintage verlovingsring mogelijk beter.

Wat kost een verlovingsring met diamant?

De prijs van een diamant wordt bepaald door de vier pijlers die hierboven beschreven staan: kleur, zuiverheid, gewicht en slijpvorm. Een diamant die heel veel karaat heeft, hoeft niet per se duur te zijn en een diamant onzuiverheden is niet altijd goedkoop. Om de waarde van een diamant te bepalen, moet naar alle vier de aspecten worden gekeken. Hier kan de verlovingsring calculator van Diamonds Factory jou bij helpen!

De juiste maat diamant vinden

Ben jij op zoek naar de perfecte diamant? Bepaal allereerst wat voor diamant jij denkt dat jouw verloofde mooi vindt. Houdt hij of zij van een ronde slijpvorm? Kiest hij liever voor een klein diamantje of juist een hele grote? Houdt ze van een vintage verlovingsring of een ring met meerdere steentjes? Als jij weet wat jouw verloofde mooi vindt en als je een duidelijk budget in gedachten hebt, vind jij ongetwijfeld de mooiste ring om hem of haar mee ten huwelijk te vragen. Shop dus nu jouw verlovingsring met diamant!

@diamondsfactoryworld