Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Een Bijpassende Trouwring Kiezen Voor Uw Verlovingsring

1 Januari 2020

av Sushil

Het vinden van de juiste match voor uw trouwring is een mix van zowel functionaliteit als stijl. Er is veel keuze als het gaat om trouwringen, en als u deze dingen voor de rest van uw leven zult dragen, moet het zorgvuldig worden uitgekozen en overwogen. 

WEES SPECIFIEK MET DE DETAILS

Als uw partner u verraste met een verlovingsring, zult u nog meer verrast zijn wanneer u erachter komt hoe gedetailleerd en moeilijk het proces eigenlijk was. De juiste ringmaat, dikte en het metaalsoort, ze bepalen allemaal waarom uw verlovingsring zo goed voelt om te dragen. Hoewel de meeste problemen met de ring al zijn opgelost (we beschouwen dit vaak als een van de moeilijkste dingen om te doen, vooral in het geheim), moet u nog steeds de juiste details vinden om de perfecte match te krijgen. 

Hoewel u vaak dezelfde ringmaat kunt gebruiken, moet u kijken hoe uw verlovingsring op dit moment past. Een interessant feit is dat uw ringmaat soms subtiel kan veranderen in de loop van het jaar, bijvoorbeeld afhankelijk van het temperatuur enz. Als u merkt dat uw verlovingsring wat strakker of losser zit dan voorheen, dan heeft u een resize nodig en zorg ervoor dat uw trouwring dezelfde maat als uw verlovingsring is. 

Als het gaat om de metaalsoorten, moet u rekening houden met de karaats zuiverheid van uw metaal, aangezien er vaak een subtiel verschil is tussen bijvoorbeeld 18k geel goud en 9k geel goud. Als algemene regel geldt dat de 9k-varianten een doffer, zachter uiterlijk hebben dat opvalt als het naast een ring van 18k zit. 

KLASSIEK SOLITAIRE VERLOVINGSRINGEN

Als een van de meest populaire soorten verlovingsringen, is de klassieke solitair ontworpen om de middelste diamant zoveel mogelijk te accentueren. Om deze reden raden we aan om voor een eenvoudige, effen band te gaan die mooi aansluit op de diamant, waardoor deze prominent aanwezig is. Dit voegt een mooie metalen laag toe aan de algehele look en houdt het algehele gevoel schoon en minimalistisch. 

Classic Solitaire Engagement Rings

ZIJSTENEN / HALO VERLOVINGSRINGEN

Als een object van pure glitter, voegt het gebruik van zijstenen of een halo-ontwerp onmiddellijk een gevoel van textuur toe aan de hele hand. Aangezien deze specifieke verlovingsringen veel kleine diamanten bevatten, past een volledige eeuwigheid ring mooi bij deze ontwerpen, waardoor ze nog beter worden aangevuld en een zeer mooie glans wordt gegeven. U kunt het karaat gewicht van de kleinere zijstenen afstemmen op het exacte karaat gewicht van uw nieuwe trouwring om er zeker van te zijn dat u de exacte match krijgt die u nodig heeft. Hoewel volledige eeuwigheid ringen geen traditionele trouwringen zijn, passen ze zeker bij mensen met  duurdere smaken. 

Halo Engagement Rings

KAST VERLOVINGSRINGEN

De laag metaal rond een diamant in deze specifieke zetting staat ook bekend als een “kast”, die ongelooflijk handig is om de diamant veilig te houden. In tegenstelling tot de chaton-klauw zetting, waarbij de middelste diamant stevig tussen vier-zes klauwen is geklemd, heeft de ring een veel rondere uitstraling. Een trouwring die op dezelfde manier kleine diamant(en) bevat, complimenteert het de kast zetting heel mooi. 

Bezel Engagement Rings

UNIEK GEVORMDE VERLOVINGSRINGEN

In het geval dat uw verlovingsring een unieke vorm heeft, in die zin dat uw middelste diamant onder een bepaalde hoek uitsteekt, dan heeft u een voorgevormde trouwring nodig die zich om die specifieke vorm wikkelt. In dit soort gevallen is een veel gedetailleerder advies nodig, maar u moet eerst bepalen waar uw verlovingsring uitsteekt en dan de exacte curve vinden die er mooi in past. 

Uniquely Shaped Engagement Rings

BRUIDS SETS (OF BIJPASSENDE SETS)

Als het zoeken naar een exacte match niet gaat zoals gepland, dan kunt u overwegen om u zelf een complete upgrade te geven met een bruidsset. Met een perfect op elkaar afgestemde verlovingsring en trouwring kunt u twee taken tegelijk uitvoeren en het plezier beleven van het winkelen voor een gloednieuwe ring. Als uw partner veel moeite heeft gedaan om uw huidige verlovingsring te kopen (waarschijnlijk heeft hij dat ook gedaan), dan zult u het in ieder geval vanuit hun oogpunt kunnen ervaren. Een mooie bruidsset betekent dat uw beide ringen stilistisch bij elkaar kunt passen zonder dat u uw zorgen hoeft te maken. 

Vond u dit bericht leuk? Schrijft u zich dan in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen met updates. 

Lees meer van dit soort artikelen

@diamondsfactoryworld