Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10


Diamanten Ringen FAQs

 Diamanten ringen variëren in prijs, afhankelijk van de specificaties van de betreffende diamant, de certificering, de zetting stijl en het metaal dat u kiest. Een diamanten ring van 1 karaat kan bijvoorbeeld worden gekocht voor minder dan € 3.000, maar met een diamant van een lagere kwaliteit, terwijl een diamanten ring van 1 karaat van hogere kwaliteit u meer dan € 10.000 kan kosten.

Met een overvloed aan diamanten ringen om uit te kiezen, kan het beslissen welke diamanten ring u wilt kopen een lastige taak zijn, maar wij zijn er om u bij elke stap te helpen. Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden om er zeker van te zijn dat u de juiste ring voor uw geliefde kiest. De beste plaats om te beginnen is om eerst een idee te krijgen van de voorkeuren van uw partner op het gebied van diamanten ringen en vervolgens uw budget in te stellen, wat u eenvoudig kunt doen met onze verlovingsringen calculator. Vervolgens wilt u beginnen met het overwegen van de 4 C’s (karaat, slijpkwaliteit, kleur en zuiverheid) en beslissen voor welke slijpkvorm van de diamant u moet kiezen. Briljante (ronde) diamanten zijn over het algemeen de meest populaire keuze voor een diamanten ring, kort gevolgd door prinses geslepen en kussen geslepen diamanten.

Bij het bepalen van het karaat gewicht van uw diamanten ring moet u met verschillende factoren rekening houden. Ons advies is om altijd rond uw budget te werken, omdat dit in wezen zal bepalen wat de beste en meest betaalbare keuze voor een diamanten ring voor u is. Het is belangrijk om op te merken dat als u moeite heeft om het gewenste karaat gewicht in uw budget te passen, lab grown diamanten een meer betaalbare optie zijn, wat betekent dat u meer karaat voor uw geld krijgt.

Diamanten ringen kunt u dragen zoals u dat wilt! Er zijn regels en tradities binnen verschillende culturen waarmee u wellicht rekening wilt houden. In westerse landen worden verlovingsringen en trouwringen bijvoorbeeld aan de ringvinger van de linkerhand gedragen. Als u dus accessoires draagt, dient u deze vinger vrij te houden van sieraden, tenzij u getrouwd of verloofd bent. Ga naar ons artikel voor meer informatie over de betekenis van elke vinger voor het dragen van ringen.

Wat misschien wel de moeilijkste taak van allemaal kan zijn: het vinden van de perfecte trouwring die bij uw diamanten ring past. Dit hangt allemaal af van uw smaak, budget en voorkeur. Ten eerste raden wij u aan altijd te beginnen met dezelfde kleur/karaat metaal, dit maakt het ook een stuk gemakkelijker om de twee samen schoon te maken. Van tijdloze, eenvoudige trouwringen tot gevormde trouwring stijlen: als u wat extra advies nodig heeft, kunt u hier ook onze handige gids lezen over hoe u een bijpassende trouwring voor uw diamanten ring kiest.

Populair bij velen. Diamanten ringen zouden symbool staan ​​voor toewijding, eeuwige liefde en een sterk partnerschap. Diamanten staan ​​vooral bekend als een van de meest bewonderde edelstenen ter wereld en beschikken over het hoogste niveau van hardheid en ongelooflijke schittering. Het is dus niet vreemd dat diamanten ringen over de hele wereld zo geliefd zijn. Diamanten ringen zijn de afgelopen decennia vaak getoond als een symboliek van romantiek en pure luxe en hebben een grote sentimentele waarde die voor altijd kan worden gekoesterd.

Diamanten kunnen op verschillende manieren worden weergegeven, wat betekent dat er een eindeloze hoeveelheid diamanten ringen op de markt is, waardoor het als een mijnenveld kan voelen als u op zoek bent naar de perfecte stijl. Van verschillende zettingen tot vormen en de slijpkwaliteit van uw diamant, het draait allemaal om persoonlijke voorkeur als u naar diamanten ringen kijkt. Ons meest populaire type in onze categorie diamanten ringen is een solitaire ring met een traditionele briljant diamanten slijpvorm.

@diamondsfactoryworld