Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Mega Diamond Sale

Lab-gemaakte diamanten

Introductie van een modern en betaalbaar alternatief: in het laboratorium gemaakte diamanten. Dezelfde schoonheid en kwaliteit als de natuurlijke variant maar met een andere herkomst.

Waarom in het lab gemaakte diamanten?

1. PRIJS

In het lab gemaakte diamanten kunnen tot 30% goedkoper zijn dan de natuurlijke variant. Perfect als u een krap budget hebt of uw diamantmaat wilt maximaliseren voor dezelfde prijs.

2. KWALITEIT & SCHOONHEID

In het lab gemaakte diamanten stralen dezelfde schoonheid en kwaliteit uit als een natuurlijke variant- in feite zijn ze visueel en chemisch identiek.

3. MODERN

In het lab gemaakte diamanten hebben de sieradenindustrie stormenderhand veroverd. Ze worden in een laboratorium gekweekt met behulp van de allernieuwste technologie en bieden een modern alternatief voor natuurlijke diamanten.


Wat zijn in het lab gemaakte diamanten?

In het lab gemaakte diamanten, ook wel door de mens gemaakte of gekweekte diamanten genoemd, worden in een laboratorium gekweekt met behulp van geavanceerde technologie die de omstandigheden nabootst waaronder natuurlijke diamanten zich ontwikkelen. Omdat ze van hetzelfde materiaal zijn gemaakt en aan dezelfde omstandigheden zijn blootgesteld, zijn in het lab gemaakte diamanten optisch en chemisch identiek aan de natuurlijke variant.

Hoe worden Lab Diamanten gemaakt?

Diamond Seed
STAP 1:
DIAMANTZAAD
Heat & Pressure Aplpication
STAP 2::
HITTE & DRUK
TOEPASSING
The diamonds start to grow
STAP 3:
DE DIAMANT BEGINT
TE GROEIEN
Diamond is ready
STAP 4:
DE DIAMOND IS KLAAR

Onze in het lab gemaakte diamanten worden, zoals hun naam het al doet vermoeden, in een laboratorium gemaakt. Elke diamant begint zijn leven als een klein koolstofzaadje. Het wordt vervolgens blootgesteld aan extreme hitte en druk of gaat in een afzettingsproces (bekend als CVD) om het proces van natuurlijke diamantvorming na te bootsen. Het groeit dan in het laboratorium, meestal in zes tot tien weken, en wordt op dezelfde manier geslepen en gepolijst als natuurlijke diamanten.

Zijn in het lab gemaakte diamanten echt?

Ja! In het lab gemaakte diamanten zijn echte diamanten - alleen met een andere oorsprong. Ze zijn visueel en chemisch identiek, dus ze kunnen niet met het oog worden onderscheiden, en er is speciale apparatuur nodig om ze van elkaar te onderscheiden.

Lab Diamanten VS. Natuurlijke diamanten

In het lab gemaakte diamanten en natuurlijke diamanten zijn even mooi. Beide zijn chemisch en visueel identiek, en daarom niet te onderscheiden. Het enige echte verschil is hun oorsprong. In het lab gemaakte diamanten worden door de mens gemaakt en in een laboratorium gekweekt, terwijl natuurlijke diamanten natuurlijk zijn en worden gevormd binnen de aardmantel. Hoewel natuurlijke diamanten nog steeds de favoriete traditionele keuze zijn, kunnen lab diamanten tot 30% goedkoper zijn dan een natuurlijke diamant van dezelfde grootte en kwaliteit.

Hoe kan ik lab gemaakte diamanten sieraden kopen.

Al onze diamanten sieraden zijn te koop met synthetische laboratoriumdiamanten; dit is eenvoudig als optie te selecteren op onze productpagina's. Kies gewoon de ring, halsketting, armband of oorbellen die u voorkeur geniet en selecteer 'Lab Grown Diamanten' voordat u deze aan uw tas toevoegt.


Veel gestelde vragen over lab gemaakte diamanten

Ja, lab gemaakte diamanten bieden een geweldige oplossing als u op zoek bent naar een grotere diamant voor uw budget. Laboratorium diamanten zijn doorgaans goedkoper dan natuurlijke diamanten van dezelfde grootte en kwaliteit. Zoals bij elke edelsteen kan de doorverkoopwaarde echter in de loop van de tijd variëren. Omdat in het laboratorium gemaakte diamanten vrij nieuw zijn in de juwelenindustrie, is er enige onzekerheid over toekomstige prijzen in vergelijking met natuurlijke diamanten.

Zowel natuurlijke als laboratoriumdiamanten zijn fysiek en chemisch identiek. Het zijn echte diamanten die dezelfde kenmerken en schittering bieden als een natuurlijke diamant. Het is onmogelijk om laboratoriumdiamanten met het blote oog te onderscheiden van natuurlijke diamanten. Er is speciale apparatuur nodig om lab gemaakte diamanten te onderscheiden van natuurlijke diamanten.

Net als natuurlijke diamanten is elke laboratoriumdiamant uniek en varieert in slijpkwaliteit, kleur en helderheid. In het laboratorium gemaakte diamanten kunnen kleine interne gebreken of oppervlakte-insluitingen hebben, op hetzelfde manier als natuurlijke diamanten van hoge kwaliteit. Met behulp van dezelfde strikte normen die worden toegepast om natuurlijke diamanten te evalueren, worden in het laboratorium gemaakte diamanten streng getest en beoordeeld door onafhankelijke gemologische laboratoria.

Ja, in het laboratorium gemaakte diamanten bieden veel waar voor uw geld en kunnen tot 30% goedkoper zijn dan een natuurlijke diamant van dezelfde grootte en kwaliteit.

Ja, u kunt laboratoriumdiamanten verzekeren, op dezelfde manier als natuurlijke diamanten, voor meer geruststelling.

@diamondsfactoryworld