Herfst Uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Flowers

Ring Maat

U heeft de perfecte diamanten ring gevonden, maar hoe vind u uw ringmaat? Of u nu een verlovingsring koopt voor uw partner of een trouwring voor u zelf koopt, onze ringmaat gids geeft u de beste tips voor het opmeten van de ringmaat thuis.

Andere manieren om uw ringmaat te meten

U kunt het onderstaande formulier invullen om een gratis ringmeter aan te vragen.
Houd er rekening mee dat de maatvoering met de gratis ringmeter niet helemaal nauwkeurig is, maar u een zeer goede schatting geeft.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Schrijf mij in voor alle aanbiedingen, acties en nieuwsbrieven.

  Ja! Neem in verband met mijn vraag telefonisch of per e-mail contact met mij op.

Andere manieren om uw ringmaat te meten

VRAAG HULP AAN ANDEREN

Het is een goed uitgangspunt om de ouders van uw partner of hun beste vrienden te vragen. Laat hun vrienden en familie terloops enkele goedkope ringen passen om een idee te krijgen van wat de ringmaat zou kunnen zijn.

VIND DE EXACTE MAAT

U kunt al uw metingen vergelijken met onze internationale meettabel om de juiste maat te bepalen. Download onze PDF-gids hieronder.

Wat als de ring niet past?

Veel mensen krijgen de maat de eerste keer niet goed. Daarom bieden we 30 dagen gratis ring maat service voor maximaal 2 maten groter of kleiner. Voor het wijzigen van het formaat van meer dan 2 maten, brengen we €69 in rekening. Houd er rekening mee dat sommige ontwerpen, zoals volledige eeuwigheid ringen, op maat gemaakte producten en gegraveerde ringen, niet kunnen worden aangepast. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het aanpassen van de ringmaat - 020 241 6321.

Extra kosten?

Als uw ring meer dan 2 maten groter of kleiner moet worden aangepast of vervangen, of als er na de periode van 30 dagen extra maten moeten worden aangepast, worden er extra kosten in rekening gebracht. Dit kan zo klein zijn als €69, afhankelijk van het ontwerp. En natuurlijk zijn er bezorg- en verzekeringskosten van toepassing om de ring naar ons en terug te sturen.

Neem contact op

Als er nog vragen zijn over ringmaat en formaat wijzigen, neem dan gerust contact met ons op 020 241 6321, of voer een live chat

@diamondsfactoryworld