Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Verlovingsring gids

Het kiezen van de perfecte verlovingsring voor diegene van wie u houdt kan heel spannend zijn. In onze verlovingsring gids vindt u alles wat u moet weten, zoals hoe u de beste diamant voor uw budget kiest.

Verlovingsring Gids

Dus u bent klaar om de allerbelangrijkste vraag te stellen, en het is begrijpelijk dat u nerveus bent. Het oefenen van de toespraak, het begrijpen van hoe u een verlovingsring kiest, tot het plannen van de perfecte setting om ten huwelijk te vragen, het kan zelfs voor de meest opmerkzame mensen een uitdagende moment zijn.

De ring is een belangrijk element van het aanzoek, een symbool van eeuwige liefde die is ontworpen om aan vrienden en familie te laten zien terwijl u het opwindende nieuws aankondigt. Daarom hebben we een uitgebreide koopgids voor verlovingsringen samengesteld om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, waardoor er meer tijd is om dat speciale moment te plannen.

Hoeveel geef ik uit aan een verlovingsring?

Voor de meeste mensen is budget belangrijk. Er zijn een aantal mythes als het gaat om hoeveel u aan een verlovingsring moet uitgeven. De eeuwenoude regel is dat u tussen één en drie maanden loon moet uitgeven, maar wij geloven in het volgen van een budget waar u zich prettig bij voelt en dat voor u werkt.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een verlovingsring?

Het kiezen van 'de ring' moet een echt persoonlijke ervaring zijn, waarbij de stijl zorgvuldig moet worden overwogen om het droom ontwerp van uw partner te creëren. Er zijn een paar belangrijke vragen die u uzelf moet stellen voordat u op zoek gaat naar de perfecte match.

Welke sieraden draagt hij/zij?

Het is een goed idee om erop te letten welke sieraden uw partner al draagt, of die er al zijn. Voor degenen die graag hun accessoires ruilen en veranderen op basis van trends, kies voor een traditionele verlovingsring, zoals de klassieke solitaire of prinsessen vorm, die past bij elke look. Voor degenen die de neiging hebben om elke dag dezelfde stukken te dragen, probeer een creatiever ontwerp te kiezen dat past bij de stijlen die ze al gewend zijn te dragen.

Hoe actief is zij/hij?

Hoe actief uw partner is, zou van invloed moeten zijn op het type ring dat u kiest. Als u partner erg actief is, raden we aan om voor een klassieke solitaire ring te kiezen, in een veilige kast-omzetting, om schade aan de ring te voorkomen. Terwijl als uw partner matig of minder actief is, kunt u een grotere steen kiezen.

Weet u zijn/haar ringmaat?

Als u een verassing voorstel plant, kan het lastig zijn om de ringmaat van u partner te achterhalen. De eenvoudigste manier om achter de ringmaat te komen is, door een ring te 'lenen' die u partner al draagt. Als u bijvoorbeeld een ring leent die uw partner om zijn/haar middelvinger draagt, ga dan een maat of twee kleiner om de juiste pasvorm voor zijn/haar ringvinger te vinden. Een andere manier om achter hun maat te komen is door simpelweg te vragen. Waarom zou u de vraag niet toevallig laten vallen, bijvoorbeeld wanneer u weer in de buurt van een juwelier bent.

Hoe kies ik de beste diamant voor mijn budget?

Stijl en kwaliteit staan voorop als het gaat om diamanten ringen, want het heeft geen zin om een mooi ontwerp te kiezen als u vervolgens een diamant kiest die van lage kwaliteit is. We raden u aan om de diamant van de hoogste kwaliteit te selecteren voor uw budget en eentje die past bij het door u gekozen ontwerp. Dingen om te overwegen zijn de allerbelangrijkste 4 C's:

Karaat - het gewicht van de diamant, hoe groter de karaat, hoe zwaarder de diamant.

Zuiverheid - de beoordeling van onvolkomenheden binnen en op het oppervlak van de diamant, diamanten met de minste defecten hebben een hogere zuiverheidsgraad.

Geslepen - hoe goed de diamant is geslepen, evenredige, goed geslepen diamanten geven de grootste hoeveelheid sprankeling.

Kleur - de kleur van de diamant die varieert van helder (wenselijk) tot een bruine of gele tint (ongewenst), de kleur indelingsschaal varieert van D-Z waarbij D als de helderste diamant wordt beschouwd.

Neemt u een kijkje in onze gids voor diamanteducatie als u nog steeds niet zeker weet waar u op moet letten.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van bandmateriaal?

Edelmetalen hebben verschillende kwaliteiten en eigenschappen, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden naast de sieraden die uw partner al draagt. U wilt dat de verlovingsring een aanvulling is op, of overeenkomt met, hun huidige sieraden.

Platina - een duurzaam metaal dat perfect past bij diamanten en gekleurde edelstenen.

Geel goud - een traditioneel edelmetaal dat geweldig is voor diegenen die de neiging hebben om elke dag gouden sieraden te dragen.

Witgoud - mogelijk de meest populaire soort goud vanwege de elegante en veelzijdige toon.

Roségoud - een modieus metaal dat steeds populairder wordt vanwege zijn mooie blush-tint.

Als u nog steeds niet zeker bent, is platina een geweldige optie vanwege zijn veelzijdige toon en duurzaamheid. Kom meer te weten met onze metalen gids.

Hoe lang duurt het om een verlovingsring te krijgen?

U heeft dus de ring gekozen en u bent benieuwd naar het eindproduct. Gemiddeld duurt het ongeveer vier tot zes weken, afhankelijk van de complexiteit van de ring, voordat de juwelier alles rond heeft. Voor de zekerheid kunt u het beste nog een keer contact opnemen met uw sieraden leverancier. Als u eenmaal de ring heeft, hoeft u alleen nog maar ' die allerbelangrijkste vraag te stellen'. Het maakt niet uit hoe u het aanzoek doet, zorg ervoor dat het uniek, persoonlijk en vooral gedenkwaardig is. Ontdek onze selectie diamanten verlovingsringen.

@diamondsfactoryworld