Voorjaarsuitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Gratis bezorging

Bezorgservice

Al onze bestellingen worden verzonden via een vertrouwde koeriersdienst. De levering vindt plaats binnen 2-3 werkdagen waarbij het pakket tegen ondertekening kan worden geaccepteerd op het opgegeven afleveradres. Het pakket is volledig verzekerd tot het moment van ondertekening. Houd er rekening mee dat leveringen buiten de EU mogelijk extra invoerkosten met zich meebrengen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

De algemene levertijd is afhankelijk van uw keuze en hoe lang het duurt voordat onze juweliers uw sieraad op maat hebben gemaakt. De duur kan afwijken van de algemene richtlijnen.

 • Gepersonaliseerde sieraden

  De levertijd voor klantspecifieke sieraden is 2 - 4 weken.

 • Op-maat gemaakt

  Voor sieraden met aangepaste afmetingen is de levertijd tussen de 3 en 5 weken. Dit tijdsduur kan echter variëren en is afhankelijk van de complexiteit en het ontwerp van het sieraad.

 • Klaar voor verzending producten

  Ons klaar voor verzending assortiment wordt doorgaans binnen 4 dagen geleverd.

 • Heeft u uw bestelling sneller nodig?

  Als u uw bestelling dringend nodig heeft, stuur dan een e-mail naar [email protected] of neem contact met ons op via de livechat.

Zodra uw product is gemaakt en klaar is voor verzending, sturen we u een e-mail met een trackinglink waarmee u de voortgang van uw pakket kunt volgen.

Kan ik mijn bestelling eerder ontvangen?

Als u iets snel nodig heeft, kunt u onze klaar voor verzending producten bekijken die binnen 3-4 werkdagen kunnen worden bezorgd, of u kunt een spoedbestelling plaatsen door contact met ons op te nemen via een e-mail aan [email protected] of door ons te bellen op ons telefoonnummer.

Wat moet ik doen als ik op een ander adres wil laten bezorgen?

Als u wilt dat uw afleveradres anders is dan uw factuuradres, hebben we de volgende aanvullende documenten nodig:

 • Een kopie van het identiteitsbewijs met foto van de kaarthouder. Een paspoort of rijbewijs wordt aanbevolen.

 • Een kopie van een recente energierekening of bankafschrift die de afgelopen 3 maanden moet gedateerd zijn, zodat we het factuuradres van de kaart kunnen verifiëren.

 • Een machtigingsbrief die ons toestemming geeft om naar een alternatief adres te sturen. Dit moet worden afgedrukt en met de hand worden ondertekend door de kaarthouder. We kunnen u het formaat mailen dat u kunt gebruiken om af te drukken en te ondertekenen.

@diamondsfactoryworld