Cyber Monday Uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Betaal in termijnen

Betaal uw bestellingen in termijnen en in uw eigen tempo. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt betalen.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

30-Dagen Gratis Formaat wijzigen

Het verkrijgen van de juiste ringmaat kan een ingewikkelde taak zijn. We bieden opties voor het wijzigen van de grootte, afhankelijk van uw ringtype en complexiteit. Gedragen artikelen kunnen worden verkleind, behalve volledige eeuwigheidsringen. Hieronder kunt u meer lezen over het proces voor het wijzigen van de grootte en aanvullende informatie. Ons team staat altijd voor u klaar als u vragen heeft over de maat van uw ring.

Verlovings- en diamanten ringen:

Voor eenvoudige banden, zonder diamanten of edelstenen, bieden we gratis verkleining tot 2 maten groter of kleiner binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel.

Voor elke formaatwijziging die twee maten overschrijdt, brengen we € 69 in rekening.

Voor verlovingsringen met diamanten of edelstenen (inclusief op maat gemaakte ringen), moeten items worden beoordeeld om er zeker van te zijn of ze kunnen worden aangepast of opnieuw moeten worden gemaakt. In beide gevallen is het aanpassen van het formaat gratis tot 2 maten groter of kleiner, voor alles boven 2 maten wordt een minimumbedrag van € 69 in rekening gebracht.

Eeuwigheid ringen:

Volledige eeuwigheid ringen: vanwege de aard van de instelling kunnen volledige eeuwigheid ringen niet worden aangepast en moeten ze binnen 30 dagen na ontvangst worden vervangen. De prijs hiervan is afhankelijk van het verschil in prijs tussen de maten met een minimum van € 69.

Halve & drie kwart eeuwigheid ringen: Vanwege de aard van de zetting moeten alle halve en drie kwart eeuwigheid ringen worden beoordeeld om er zeker van te zijn of ze kunnen worden vergroot of verkleind of dat ze opnieuw moeten worden gemaakt, waarvoor kosten in rekening worden gebracht. De prijs hiervan is afhankelijk van het verschil in prijs tussen de maten met een minimum van € 69.

Trouwringen:

Voor eenvoudige ringen, zonder diamanten of zonder edelstenen trouwringen, bieden we gratis verkleining aan tot 2 maten groter of kleiner binnen 30 dagen na ontvangst van de artikel(en). Voor het vergroten of verkleinen van meer dan twee formaten wordt er een prijs van minimum € 69 in rekening gebracht. Alle ringen worden beoordeeld door ons team voordat de prijs wordt bevestigd.

Met diamanten of edelstenen bezette trouwringen moeten worden geïnspecteerd voordat het formaat wordt gewijzigd om er zeker van te zijn dat de aard van de zetting een wijziging van het formaat mogelijk maakt.

Op maat gemaakte ringen:

We bieden gratis formaataanpassing voor maximaal twee maten groter of kleiner binnen 30 dagen na ontvangst, op voorwaarde dat een formaat wijziging mogelijk is. Voor een resizing van meer dan 2 maten wordt er € 69 in rekening gebracht. Na ontvangst van uw verzoek zal ons team beoordelen of het aanpassen van de formaat mogelijk is en dit met u bespreken. Afhankelijk van de complexiteit van uw ring, kan het aanpassen van de maat resulteren in extra kosten die voor uw rekening komen. Dit geldt ook als de ring helemaal opnieuw moet worden gemaakt als het formaat niet naar wens kan worden aangepast. U wordt vooraf geïnformeerd over eventuele extra kosten. Vervolgens wordt het bevestiged of de formaat wijziging moet worden doorgevoerd.

Extra kosten?

Als uw ring meer dan 2 maten groter of kleiner moet worden aangepast of vervangen, of als er na de periode van 30 dagen extra maten moeten worden aangepast, worden er extra kosten in rekening gebracht. Dit kan zo klein zijn als €69, afhankelijk van het ontwerp. En natuurlijk zijn er bezorg- en verzekeringskosten van toepassing om de ring naar ons en terug te sturen.

Neem contact op

Als er nog vragen zijn over ringmaat en formaat wijzigen, neem dan gerust contact met ons op 020 241 6321 020 241 6321 of voer een live chat

@diamondsfactoryworld