Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Retourneren

Retourneren & terugbetalingen

We willen dat u zeker bent van uw aankoop bij ons, daarom geeft ons retour beleid van 30 dagen u voldoende tijd om uw bestelling te retourneren mocht u er niet tevreden mee zijn. Uw artikel(en) moet(en) in ongedragen en onberispelijke staat zijn voor een volledige terugbetaling of omruiling en met het originele label eraan bevestigd of naast het product.

Alle terug zendingen worden beoordeeld door ons operationele team voordat ze worden geaccepteerd. Beoordeling duurt meestal tussen de 10-14 dagen om te worden verwerkt.

Gegraveerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd voor tegoed of omgeruild.

Zelf ontworpen en speciale bestellingen komen niet in aanmerking voor retourneren of ruilen.

LET OP: Sieraden op onze website waarvan u de specificaties wijzigt, vallen onder onze normale retour termijn.

Artikelen waarvan de maat is gewijzigd komen niet in aanmerking voor retoureren of ruilen.

Hoe u uw sieraden kunt terug sturen

We bieden een retourbeleid van 30 dagen

Als u uw ring naar ons terugstuurt voor een eenmalige gratis formaatwijziging, schrijf dan duidelijk op naar welke maat u wilt dat wij uw ring aanpassen.

Gebruik om veiligheidsredenen de originele verpakking of een pakket van vergelijkbare grootte om uw sieraden naar ons terug te sturen.

Voeg a.u.b. een briefje toe aan uw pakket met de reden van uw retourzending. Dit helpt ons om uw retourzending sneller te verwerken.

Elk artikel moet volledig verzekerd worden geretourneerd via DHL naar ons adres:

 1. DF Logistics
  Unit 22Q Powerscourt Town House
  59 South William Street
  Dublin
  Dublin 2
  D02 YD58

Vermeld in geen geval Diamonds Factory, diamanten of sieraden ergens op de verpakking.

@diamondsfactoryworld