Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10

Ring Calculator

Verlovingsring Calculator

Vraagt u zich af hoeveel u aan een verlovingsring moet uitgeven?
Onze calculator helpt u bij het instellen van budgetten op basis van uw levensstijl, zodat u de perfecte ring kunt kopen.

Een stap dichter bij het vinden van de perfecte ring

Van de door u verstrekte informatie zou u maximaal moeten kunnen sparen 300€ per maand.

Zoals je hebt 5 months until you wish to propose, this should give you a total of 1500€ vbeschikbaar te besteden aan de ring.

Hier zijn onze favoriete producten die worden aanbevolen voor uw budget:
what Is The Avg Cost Of An Engagement Rings
Wat zijn de gemiddelde kosten van een verlovingsring?

Dus u maakt zich klaar om de allerbelangrijkste vraag te stellen, maar weet niet zeker hoeveel er van u wordt verwacht om aan de verlovingsring te besteden. De gemiddeld betaalde prijs voor een verlovingsring is ongeveer € 1731 en het is de moeite waard om te vermelden dat u zeker een mooi stuk voor dit bedrag kunt kopen. Alhoewel, het moet worden opgemerkt dat het bedrag dat u uitgeeft moet worden bepaald op basis van uw persoonlijke voorkeur en budget.

U vraagt zich misschien af hoe u een verlovingsring kiest. Er zijn veel belangrijke factoren die van invloed zijn op de prijs die u betaalt. Dit wordt bepaald door het gekozen metaaltype, de slijpkwaliteit van het diamant, zuiverheid, kleur, karaat gewicht en het algehele ontwerp. Degenen met een kleiner budget kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een meer betaalbaar 9kt goud, dat zowel praktisch als klassiek is, terwijl degenen met een iets groter budget kunnen kiezen voor duurzaam en elegant platina.

Select An Engagement Ring At Affordable Price
Welke ring kan ik betalen op basis van mijn salaris?

Het is belangrijk om te bepalen hoeveel van uw salaris u moet sparen voor de ring. De eeuwenoude mythe is dat een verlovingsring gelijk moet zijn aan één tot drie maanden loon. Voor sommigen lijkt dit echter misschien veel geld om te besteden aan een sieraad en moet het echt gebaseerd zijn met welk bedrag u zich op uw gemak voelt tijdens het uitgeven. Het is een goed idee om te kijken naar wat u zich precies kunt veroorloven, dit moet een berekening zijn op basis van uw jaarsalaris, maandelijkse uitgaven, huidige besparingen en de tijd tot u het aanzoek doet. Vul gewoon de bovenstaande gegevens in en onze handige verlovingsring calculator helpt u om te bepalen hoeveel u zich zou kunnen veroorloven.

Choose An Best Engagement Ring To Save Money
De beste manieren om te sparen voor een verlovingsring?

Er zijn een paar snelle tips om u te helpen bij het sparen voor een verlovingsring. De eerste en misschien wel de belangrijkste is om uw onderzoek te doen, bezoek onze diamanteducatie en metaalgids om meer te weten te komen over hoe u de beste diamant voor uw budget kunt kiezen en leer meer over de verschillen tussen edelmetaalsoorten. U kunt op dit punt al dan niet een idee hebben van het type ring dat u zou willen, doe wat onderzoek naar de verschillende stijlen om een idee te krijgen van wat u zich kunt veroorloven. Het is dan een goed idee om uw budget vast te stellen (gebruik onze verlovingsringcalculator als richtlijn) en u daar zo goed mogelijk aan te houden!

Zodra u over het budget beschikt, is het tijd om te sparen. Waarom probeert u niet automatische overboekingen naar een andere spaarrekening uit te voeren, grotere aankopen over te slaan en uw kleingeld op te potten in plaats van het uit te geven. Wat uw methode ook is, het is een goed idee om u eraan te committeren.

@diamondsfactoryworld