Herfst uitverkoop is begonnen eindigt in

Prijsmatch Garantie Een betere prijs gevonden? We zullen het verslaan.*

Kom meer te weten -

Meer informatie over Klarna

Betaal nu

Betaal direct bij het plaatsen van uw bestelling. Geen creditcardnummer, geen extra wachtwoorden, geen zorgen.

betaal later

Betaal alleen voor wat u leuk vindt. Bekijk eerst uw bestelling en beslis dan wat u wilt houden.

Algemeen

Wat is Klarna?

Klarna is een van de toonaangevende betalingsproviders in Europa en een gelicentieerde bank die de betalingservaring voor kopers en verkopers fundamenteel verandert. Het in 2005 in Zweden opgerichte bedrijf stelt online shoppers in staat openstaande betalingen direct, later of in termijnen snel, gemakkelijk en veilig af te handelen. Klarna werkt samen met meer dan 130.000 retailers zoals Asos, Spotify, MediaMarkt en Deutsche Bahn en heeft momenteel meer dan 2.500 mensen in dienst in 14 landen. In 2014 nam Klarna Sofort GmbH over; In 2017 werd Billpay GmbH overgenomen. De investeerders van het bedrijf zijn onder anderen; Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA en Permira. Meer informatie vindt u op www.klarna.nl

Is het veilig om online te winkelen met Klarna?

Definitief! Online winkelen kan niet veiliger zijn dan met Klarna. In een winkel kunt u de goederen die u wilt kopen altijd aanraken en controleren voordat u ervoor betaalt. Wij zijn van mening dat online winkelen niet anders zou moeten zijn. Daarom geeft Klarna-aankoop op account u de mogelijkheid om uw goederen eerst te controleren en later te betalen.

Ons doel is om winkelen gemakkelijker en veiliger te maken - soepel. Daarom nemen wij ingrijpende maatregelen om u als koper te beschermen tegen fraude en onbetrouwbare webwinkeliers. Telkens wanneer u het Klarna-logo in een online winkel ziet, kunt u er zeker van zijn dat de winkel betrouwbaar is en aan onze strenge eisen voldoet.

Klarna is ook gecertificeerd door TÜV Saarland en Trusted Shops. Certificaten geven u als consument positieve indicaties van de kwaliteit van de diensten en producten. De onder "de TÜV" geregistreerde verenigingen zijn wereldwijd bekend en de certificaten bevorderen de hoogste internationale reputatie. TÜV Saarland heeft zich geconcentreerd op klantgerichte dienstverlening buiten de traditionele officiële werkterreinen. Elk jaar zorgt TÜV Saarland ervoor dat ons bedrijfsmodel serieus is en dat Klarna veilige betaalmethoden biedt door middel van een gedetailleerd onderzoek.

Klarna is sinds 2011 “Trusted Shops Authorized Partner” en als “authorized partner” zijn de processen van Klarna perfect aangepast aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. De kwaliteitscriteria van Trusted Shops zijn gebaseerd op nationale en Europese wetten die belangrijk zijn voor online winkelen. Ze houden rekening met de huidige oordelen en eisen van de consumentenbescherming organisaties of gaan zelfs verder. Lees hier meer over het Trusted Shops-keurmerk.

Daarnaast beschermt Klarna kopersbescherming u bij elke aankoop bij Klarna. Dit is een overeenkomst tussen u en Klarna waarmee u veilig online kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat de Richtlijn Kopersbescherming van toepassing is, moet u als consument de aankoop doen bij een ondernemer. Houd er rekening mee dat de richtlijn kopersbescherming alleen van toepassing is op betalingen met Sofort als dit uitdrukkelijk wordt vermeld op de pagina voor het selecteren van betaalmethoden in de online winkel van de handelaar.

Ik heb meer vragen over mijn betaling. Kan ik iemand van Klarna spreken?

Ja natuurlijk! U kunt op elk moment met ons chatten in de app of ons bellen op 0221 669 501 10


UITVERKOOP
Witgouden Solitaire ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Solitaire ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Solitaire ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Solitaire ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Solitaire ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
 Solitaire ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Geel Gouden Solitaire ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Solitaire ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Halo ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Halo ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Halo ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Halo ringen Verlovingsringen
UITVERKOOP
Witgouden Halo ringen Verlovingsringen

Verlovingsringen FAQs

Het kopen van verlovingsringen kan een langdurig proces zijn, dus het is belangrijk om elke afzonderlijke stap te begrijpen. Stel eerst een budget in op basis van wat u zich kunt veroorloven. Kies vervolgens de zetting (bijv. Solitaire of trilogie) en kies het metaal en type diamant dat u wilt, rekening houdend met slijpvorm, helderheid, karaat en kleur.

Zorg ervoor dat u een nauwkeurige meting van de ringmaat van de drager krijgt om te voorkomen dat u later de maat moet aanpassen, en overweeg een ringverzekering af te sluiten. Als u een op maat gemaakte ring wilt, maak dan een afspraak om ontwerp ideeën te bespreken en een offerte te ontvangen.

Houd er rekening mee dat het vier tot zes weken kan duren voordat u uw ring ontvangt, dus geef uzelf voldoende tijd bij het bestellen! Als u niet zeker weet waar u moet beginnen met het kiezen van een verlovingsring, bekijk dan onze gids voor verlovingsringen of neem contact met ons op.

Traditioneel wordt gedacht dat u maximaal drie maandsalarissen moet uitgeven aan een verlovingsring voor uw partner. Dit kan echter een vrij grote som geld zijn, dus misschien geeft u er de voorkeur aan veel minder uit te geven. In wezen moet het bedrag dat u aan een verlovingsring uitgeeft, aan u liggen en hoeveel u prettig vindt om uit te geven.

Om een ​​verlovingsring voor uw partner te kiezen, moet u eerst begrijpen welke stijl ze mooi vindt. Als u al een idee heeft, is dat perfect! Als u het echter niet zeker weet, vraag dan uw partners vrienden en familie om tips. Als u eenmaal weet naar welke verlovingsring stijl u op zoek bent, moet u een budget instellen, meer te weten komen over de 4 C's van diamanten en de ringmaat achterhalen. Maakt u zich echter geen zorgen: onze sieraden experts staan ​​altijd voor u klaar om u deskundig advies te geven. Vergeet niet om u zelf genoeg tijd te geven om naar de perfecte ring te zoeken, aangezien u de ring van tevoren moet bestellen.

Hoewel traditioneel een verlovingsring een diamant heeft, is het belangrijkste bij het kiezen van een diamanten verlovingsring dat deze in de eerste plaats moet passen bij de unieke stijl en persoonlijkheid van uw partner. We hebben een grote keus uit verschillende verlovingsringen met verschillende diamant alternatieven. Als u overweegt iets anders te kiezen dan een diamant, dan is ons assortiment verlovingsringen met edelstenen de perfecte plek om te beginnen. Kies prachtige verlovingsringen met saffier of, als rood hun favoriete kleur is, kies dan een rijke en weelderige robijnrode ring. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en de keuze is helemaal aan u.

Er is geen goed of fout antwoord wat betreft welk metaal u moet kiezen om te combineren met een diamant, het hangt allemaal af van voorkeur en welk type ring u zoekt. We hebben enorm veel keuze als het gaat om verlovingsringen voor vrouwen, met platina als meest populaire metaalsoort, omdat de slijtvaste samenstelling is ontworpen om eeuwig mee te gaan en eeuwige liefde te betekenen. We bieden ook meer betaalbare alternatieven met witgouden, geelgouden of roségouden opties. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en het hangt allemaal af van de algemene voorkeur voor sieraden van uw partner. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, kijk dan eens naar de sieraden die ze al dragen om een ​​beter beeld te krijgen van waar ze van houden.

Op zoek naar een speciale verlovingsring voor uw perfecte aanzoek? Hier bij Diamonds Factory doen we niets liever dan uw dromen in werkelijkheid veranderen. We helpen u graag verder met het creëren van uw unieke verlovingsring waar uw partner altijd van zal houden en koesteren. Van verschillende slijpvormen tot maten, slijpkwaliteit en afwerkingen: ons uitgebreide assortiment verlovingsringen voor dames is handgemaakt door onze ervaren sieraden experts en ontworpen om ​​levenslang mee te gaan. Van uw traditionele diamanten verlovingsringen tot meer moderne ontwerpen zoals gedraaide verlovingsring banden, glinsterende groene smaragd verlovingsringen of vintage verlovingsringen. De keuzes en mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos hier bij Diamonds Factory, en we werken er hard aan om aan elke behoefte en elk budget te voldoen tijdens onze verlovingsringen uitverkoop het hele jaar door. Als u hulp nodig heeft met het kiezen van uw perfecte verlovingsring, dan helpen wij u graag verder. Boek vandaag nog een telefonisch of een video gesprek met ons, of winkel nu online met gratis bezorging en 30 dagen gratis maat wijziging.
@diamondsfactoryworld